Services

Bezorgdienst

Indien u geen geschikt vervoersmiddel heeft of er geen tijd is om de apparatuur op te halen, is onze bezorgdienst een goede oplossing. Het gehuurde materiaal wordt conform afspraak op de locatie geleverd en na afloop weer opgehaald. Voor € 25,00 (excl. 21% BTW) wordt het meubel voor u klaargezet, aangesloten en krijgt u een korte instructie.

De tarieven gelden voor de afstand in gereden kilometers, vanaf ons magazijn (Satellietbaan 6a, 2181 MH Hillegom) tot de locatie. Indien de apparatuur bezorgd en opgehaald dient te worden, bedragen de kosten 2x het tarief uit onderstaande tabel. Onderstaande tabel is gebaseerd op maximaal 7m3 lading, bij meer lading worden extra kosten berekend.

Voorbeeld:
Hillegom – Haarlem = 10km. U betaalt dan € 25,00 voor het bezorgen en € 25,00 voor het afhalen, totaal is dat € 50,00.

Wij rijden daar 4 ritten voor (heen – terug – heen – terug).

 

 

Bereken uw bezorgkosten eenvoudig

(Prijzen zijn exclusief 21% BTW)

0 – 15 km           € 25,00

16 – 30 km         € 35,00

31 – 45 km         € 50,00

45 – 60 km         € 65,00

*Neem contact met ons op als de afstand groter is dan 60 kilometer.

 

 

Wat u vooraf weten moet:

Legitimatie

Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per e-mail (scan van geldig ID, paspoort of rijbewijs) of per post te legitimeren en een kopie van bank-, giro- of salarisafschrift toe te sturen.

Bij aflevering van de apparatuur dient u zich nogmaals te legitimeren met dezelfde legitimatie als die u van te voren aan ons heeft gestuurd per mail of per post.

Betaling

De volledige betaling dient voor de uitvoeringsdatum bij ons bijgeschreven te zijn op bankrekening 40.58.83.099 ten name van Ferocius Events. Vermeld hierbij het s.v.p. het factuurnummer en referentie, zoals vermeld in de factuur die u van ons ontvangen heeft.

Bewijs van adres

Om een DJ meubel te huren dient u een bewijs van uw adres aan te leveren en/of een uittreksel van De Kamer Van Koophandel.

*Dit geldt alleen voor nieuwe klanten van DJBooth-huren.nl of Ferocius-events.nl