Bij ons huren

De luxe DJBooths van DJBooth-huren.nl zijn dé nieuwe sensatie in de entertainment industrie. Met volledig kleurbare LED componenten en ingebouwde DMX-tafels zijn de meubels een échte eye-catcher voor elk evenement.

 

 

Een DJBooth huren bij DJBooth-huren.nl is heel simpel. U kiest één of meerdere van onze 15 luxe DJBooths en vult het aanvraag formulier in. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Vervolgens nemen wij contact met u op om de offerte rond te maken.

 

Afhalen of bezorgen

U kunt uw gereserveerde meubel zelf ophalen of deze laten bezorgen. Kijk voor de bezorg mogelijkheden bij services. Als u uw meubel zelf komt ophalen zijn de volgende aandachtspunten belangrijk:

Het meubel moet worden vervoerd in een volledig af te sluiten bus of aanhanger.

Controleer de afmetingen van de bus of aanhanger en het meubel goed.

Houdt rekening met het formaat en het gewicht van het meubel met het oog op het vervoeren bij de locatie. Denk hierbij aan looproutes, trappen en liften. U krijgt van ons een loopplank om het meubel in- en uit te laten.

 

Licht & Geluid inhuren |  Entertainment inhuren

DJBooth-huren.nl is onderdeel van Ferocius-events.nl. Op zoek naar extra licht, geluid of entertainment voor uw evenement? Kijk dan eens bij onze Complete Shows.

Wij verhuren ook losse licht- en geluidsapparatuur.